Apparaten en accessoires
金沙杏鮑菇
Voorbereiding. 5min
Totaal 55min
4 人份
Ingrediënten
-
低筋麵粉50 克
-
蛋1 顆
-
水500 克
-
杏鮑菇 洗淨,切滾刀塊(4公分)200 克
-
鹹蛋黃4 顆
-
蒜頭20 克
-
油 多備一點噴油用30 克
-
蔥 切蔥花15 克
-
新鮮紅辣椒 切末1 根
-
鹽¼ 茶匙
-
胡椒粉少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
98.6 mg
Eiwitten
9.1 g
Calorieën
1098.1 kJ /
262.7 kcal
Vetten
18.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
426.5 g
Koolhydraten
15.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
媽媽來點菜
6 recepten
Taiwan
Taiwan