Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 油
- 40 克 洋蔥 ,切絲
- 5 朵 乾香菇 ,泡軟、切絲
- 2 茶匙 薑黃粉
- 40 克 紅蘿蔔 ,切絲
- 80 克 豬肉絲
- 50 克 娃娃菜 ,切絲
- 130 克 水
- 20 克 醬油
- 2 包 鍋燒麵 (約150克),泡軟後瀝乾水份
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 671.2 kJ / 160.6 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.6 g