Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 克 排骨 ,切段(約5公分)
- 8 枝 青江菜
- 30 克 蒜頭
- 50 克 蔥 ,取蔥白,切段
- 10 克 薑
- 1 茶匙 白醋
- 4 大匙 蕃茄醬
- 2 大匙 蠔油
- 20 - 25 克 糖
- 50 克 水
- 1 茶匙 太白粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2673 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 34.509 g
- Koolhydraten
- 31.878 g
- Vetten
- 40.815 g
- Vezels
- 9.064 g