Apparaten en accessoires
京都排骨
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 55min
4 人份
Ingrediënten
-
排骨 切段(約5公分)600 克
-
青江菜8 枝
-
蒜頭30 克
-
蔥 取蔥白,切段50 克
-
薑10 克
-
白醋1 茶匙
-
番茄醬4 大匙
-
蠔油2 大匙
-
糖20 - 25 克
-
水50 克
-
太白粉1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
34.509 g
Calorieën
2673 kJ /
638 kcal
Vetten
40.815 g
Vezels
9.064 g
Koolhydraten
31.878 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
小館風情
10 recepten
Taiwan
Taiwan