Apparaten en accessoires
豉汁排骨
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 35min
4 人份
Ingrediënten
-
豬肋排 切塊500 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 根
-
1 大匙 蔭豆豉豆豉 乾的2 大匙
-
蠔油1 大匙
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
-
蔥 切蔥花,裝飾用10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
24.1 g
Calorieën
1499 kJ /
358 kcal
Vetten
24.3 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
9.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
小美入門
15 recepten
Taiwan
Taiwan
超人氣港式點心
11 recepten
Taiwan
Taiwan