南瓜蒸蛋

南瓜蒸蛋

4.1 15 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 南瓜 去皮,去籽,切塊(約2公分)
    100 克
  • 3 顆
  • 700 克
  • ½ 茶匙
  • 高湯
    150 克
    150 克 水
  • 醬油
    5 克
  • 鴻喜菇 切丁(約1公分)
    50 克
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    30 克
  • 青豆 (新鮮或冷凍)
    30 克
  • 太白粉 先與1大匙水調勻
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 8.2 g
Calorieën 494.9 kJ / 118.4 kcal
Vetten 4.2 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 14 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...