Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 韓國辣椒醬
- 20 克 韓國辣椒粉
- 10 克 花生醬
- 1 茶匙 咖哩粉
- 1 ½ 大匙 醬油
- 100 克 高湯
- 400 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 15 克 蒜頭
- 10 克 油
- 70 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 15 克 糖
- 100 克 高麗菜 ,切塊(約3公分)
- 20 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 10 克 韓國麻油
- ½ 茶匙 白芝麻
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3074.8 kJ / 735.6 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 50.6 g
- Verzadigd vet
- 194.3 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 1484.5 mg