Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 油
- 2 茶匙 咖哩粉
- 30 克 日本大蔥, 切斜片
- 20 克 蒜頭
- 250 克 洋蔥 (約1顆),125克切絲,125克切塊
- 400 克 梅花肉, 切塊(約3公分)
- 40 克 味醂
- 30 克 清酒
- 400 克 馬鈴薯, 去皮、切大塊(約5公分)
- 200 克 紅蘿蔔, 去皮、切塊(約3公分)
- 300 克 水
- 10 克 薑, 切片
- 45 克 柴魚醬油
- 5 克 鹽, 依個人喜好調味
- 5 克 白胡椒粉, 依個人喜好調味
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2321 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 82.9 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 6.7 g