鹽麴豬肉炊飯
TM5 TM6

鹽麴豬肉炊飯

4.4 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 克 梅花肉 ,切丁(約1.5公分)
  • 4 茶匙 鹽麴
  • 15 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
  • 50 克 四季豆 ,切丁(約1公分)
  • 200 克 高湯
  • 10 克 味醂
  • 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
  • 500 克 水

Voeding
per 1 人份
Calorieën
2996.8 kJ / 717 kcal
Eiwitten
28.8 g
Koolhydraten
87.6 g
Vetten
26.9 g
Verzadigd vet
61.8 g
Vezels
2.2 g
Natrium
505.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten