Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 梅花肉 ,切丁(約1.5公分)
- 4 茶匙 鹽麴
- 15 克 蒜頭
- 10 克 油
- 50 克 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
- 50 克 四季豆 ,切丁(約1公分)
- 200 克 高湯
- 10 克 味醂
- 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
- 500 克 水
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2996.8 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 87.6 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 61.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 505.3 mg