鹽麴豬肉炊飯

鹽麴豬肉炊飯

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
2 人份

Ingrediënten

  • 梅花肉 切丁(約1.5公分)
    200 克
  • 鹽麴
    4 茶匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    50 克
  • 四季豆 切丁(約1公分)
    50 克
  • 高湯
    200 克
  • 味醂
    10 克
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 505.3 mg
Eiwitten 28.8 g
Calorieën 2996.8 kJ / 717 kcal
Vetten 26.9 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 61.8 g
Koolhydraten 87.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...