Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 去骨雞腿肉, 切丁(約3公分)
- 10 克 醬油
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 15 克 香油
- 10 克 蒜頭, 切片
- 30 克 蔥, 切段(約2公分),可多備一些蔥花裝飾用
- 30 克 蠔油
- 10 克 細砂糖
- 10 克 烏醋
- 80 克 紅甜椒, 去籽、切片(約2公分)
- 80 克 黃甜椒, 去籽、切片(約2公分)
- 100 克 蜜汁腰果, 稍微拍碎
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1356 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 1.8 g