Apparaten en accessoires
腐乳空心菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份
Ingrediënten
-
豆腐乳25 克
-
水1 大匙
-
蠔油1 茶匙
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切段1 枝
-
油1 大匙
-
香油1 茶匙
-
空心菜 梗葉分開,切段(約3公分)300 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
1.229 g
Calorieën
322 kJ /
77 kcal
Vetten
5.303 g
Vezels
1.779 g
Koolhydraten
4.102 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
五星級家常菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan