古早味蛋餅皮

古早味蛋餅皮

4.5 46 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 片

Ingrediënten

  • ¼ 茶匙
  • 1 顆
  • 250 克
  • 低筋麵粉
    130 克
  • 太白粉
    1 茶匙
    1 茶匙 地瓜粉
  • 少許 (煎餅用)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 片

Natrium 74.3 mg
Eiwitten 2.9 g
Calorieën 486 kJ / 116.3 kcal
Vetten 3.6 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 35.4 g
Koolhydraten 17.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...