Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 去骨去皮雞腿肉, 切塊(約3公分)
- 1 大匙 蠔油
- 30 克 橄欖油
- 15 根 乾辣椒
- ½ 茶匙 花椒粒
- 10 克 蒜頭, 切片
- 150 克 馬鈴薯, 去皮,切塊(約2公分)
- 15 克 醬油
- 10 克 糖
- 15 克 醬油膏
- 15 克 辣豆瓣醬
- 50 克 蔥, 切段(約2公分)
- 20 克 香菜根, 切碎
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1023 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 16.85 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 13.4 g
- Vezels
- 1.55 g