Apparaten en accessoires
家常酸菜炒肉末
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
豬絞肉180 克
-
醬油½ 大匙
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
酸菜 沖洗後浸泡1小時,擠乾,切碎200 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
糖1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
10 g
Calorieën
562.5 kJ /
136.5 kcal
Vetten
10 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
5.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
媽媽的快手料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan