冬瓜薏仁紅棗雞湯
TM5 TM6

冬瓜薏仁紅棗雞湯

4.7 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2000 克 水 (含川燙和料理用)
  • 2 支 帶皮帶骨雞腿肉 (約600克),切塊
  • 60 克 紅薏仁 ,泡水2小時,瀝乾
  • 25 克 紅棗 ,略為沖洗
  • 200 克 冬瓜 ,切塊(約3公分)
  • 1 茶匙 鹽

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1015 kJ / 243 kcal
Eiwitten
20 g
Koolhydraten
14 g
Vetten
12 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten