四季豆豬肉水餃

四季豆豬肉水餃

4.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
30 個

Ingrediënten

燙四季豆
  • 1000 克
  • 1 茶匙
  • 四季豆 去頭尾
    180 克
肉餡
  • 10 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 4 大匙
  • 蠔油
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 豬絞肉
    450 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • 切蔥花
    30 克
  • 水餃皮
    30 張

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 個

Eiwitten 3.5 g
Calorieën 274.9 kJ / 65.8 kcal
Vetten 3 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 5.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...