紅酒燉牛肉

紅酒燉牛肉

3.3 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 15 克
  • 蘑菇 切塊
    100 克
  • 牛肋條 切塊(約4-5公分)
    400 克
  • 蒜頭 略拍扁
    5 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 麵粉
    2 茶匙
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    150 克
  • 紅酒
    150 克
  • 150 克
  • 義大利綜合香料
    ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 乾月桂葉
    1 片

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 416.4 mg
Eiwitten 40.7 g
Calorieën 2779.4 kJ / 664.9 kcal
Vetten 40.2 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 15.1 g
Koolhydraten 30.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...