蘆筍炒磨菇

蘆筍炒磨菇

4.4 14 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    50 克
  • 30 克
  • 蘆筍 切段
    300 克
  • 蘑菇 對半切
    300 克
  • ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 3.03 g
Calorieën 288 kJ / 69 kcal
Vetten 2.935 g
Vezels 3.058 g
Koolhydraten 8.389 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...