Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 油
- 10 克 薑 ,切片
- 1 片 乾月桂葉
- 120 克 洋蔥 ,切塊
- 200 克 牛蕃茄 ,切塊
-
800
克 蔬菜高湯
of 800 克 水 - 10 克 冰糖粉 (optioneel)
- 120 克 紅蘿蔔 ,去皮、切塊 (約3公分)
- 100 克 高麗菜 ,切塊 (約3公分)
- 50 克 西洋芹 ,取莖,去皮、切段(約2公分)
- ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 483.1 kJ / 115.5 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 3.9 g
- Vezels
- 2.47 g