Apparaten en accessoires
蝦仁毛豆豆腐
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
草蝦 剝殼,去腸泥150 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
玉米粉1 茶匙
-
米酒2 茶匙
-
薑 去皮10 克
-
香油5 克
-
新鮮毛豆仁80 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
豆腐 切塊(約1.5公分)100 克
-
蔥 切蔥花5 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
17.4 g
Calorieën
695 kJ /
166.2 kcal
Vetten
5.8 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
11.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
運動後補給
10 recepten
Taiwan
Taiwan
餐桌上的保養術
10 recepten
Taiwan
Taiwan