蝦仁毛豆豆腐

蝦仁毛豆豆腐

4.7 16 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 草蝦 剝殼,去腸泥
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 玉米粉
    1 茶匙
  • 米酒
    2 茶匙
  • 去皮
    10 克
  • 香油
    5 克
  • 新鮮毛豆仁
    80 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 豆腐 切塊(約1.5公分)
    100 克
  • 切蔥花
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 17.4 g
Calorieën 695 kJ / 166.2 kcal
Vetten 5.8 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 11.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...