Apparaten en accessoires
金沙苦瓜
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
鹹蛋1 顆
-
蒜頭15 克
-
油20 克
-
苦瓜 去內膜,切片(約1公分)400 克
-
糖1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
米酒½ 茶匙
-
水20 克
-
蔥 切段(約1公分)1 枝
-
新鮮紅辣椒 切段(約1公分)½ 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 人份
Natrium
770.6 mg
Eiwitten
11.9 g
Calorieën
1464.5 kJ /
350.3 kcal
Vetten
25.3 g
Vezels
13.9 g
Koolhydraten
28.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美味自由配
10 recepten
Taiwan
Taiwan