Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 克 洋蔥, 切塊
- 10 克 蒜頭
- 15 克 油
- 15 克 西洋芹, 取莖,切小段(約1公分)
- 30 克 紅蘿蔔, 切小丁(約1公分)
- 100 克 蕃茄, 去皮、去籽,切丁
- 500 克 魚高湯
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 5 隻 白蝦仁, 切小塊
- 2 塊 扇貝, 去砂腺,切小塊
- 100 克 紅鯛魚片, 冷凍,切塊
- 1 枝 新鮮九層塔, 只取葉子,裝飾用 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 560 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 1 g