漁夫海鮮湯

漁夫海鮮湯

4.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
2 人份

Ingrediënten

  • 洋蔥 切塊
    50 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 15 克
  • 西洋芹 取莖,切小段(約1公分)
    15 克
  • 紅蘿蔔 切小丁(約1公分)
    30 克
  • 番茄 去皮、去籽,切丁
    100 克
  • 魚高湯
    500 克
    500 克 水
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 白蝦仁 切小塊
    5 隻
  • 扇貝 去砂腺,切小塊
    2 塊
  • 紅鯛魚片 冷凍,切塊
    100 克
  • 新鮮九層塔 (optioneel) 只取葉子,裝飾用
    1 枝

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 6.9 g
Calorieën 560 kJ / 134 kcal
Vetten 8.2 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 12.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...