Apparaten en accessoires
茶滷蛋
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
7 顆
Ingrediënten
-
蛋 將外殼刷洗乾淨7 顆
-
紅茶葉10 克
-
烏龍茶 (茶葉)10 克
-
八角3 粒
-
老薑 切片10 克
-
醬油350 克
-
鹽1 茶匙
-
糖½ 大匙
-
甘草3 小片
-
水1400 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 顆
Eiwitten
4 g
Calorieën
204 kJ /
48.8 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
吃茶.品茶
10 recepten
Taiwan
Taiwan