Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
麵糊
- 220 克 低筋麵粉
- 50 克 糯米粉
- 2 顆 蛋
- 160 克 牛奶
- 1 茶匙 鹽
- 100 克 蔥, 切段(約5公分)
- 140 克 花枝, 切條
- 80 克 蝦仁, 去腸泥洗淨
- 100 克 泡菜, 切條
- 20 克 新鮮紅辣椒, 去籽,斜切薄片
- 20 克 新鮮青辣椒, 去籽,斜切薄片 (optioneel)
沾醬
- 2 大匙 醬油
- ½ 茶匙 烏醋
- ½ 茶匙 糖
- 1 大匙 新鮮辣椒, 切片
- ½ 茶匙 蒜頭, 切片
煎餅
- 3 大匙 油
- 3 茶匙 香油
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1068 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 10.466 g
- Koolhydraten
- 29.529 g
- Vetten
- 10.389 g
- Vezels
- 1.08 g