海鮮煎餅

海鮮煎餅

3.1 12 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
8 人份

Ingrediënten

麵糊
  • 低筋麵粉
    220 克
  • 糯米粉
    50 克
  • 2
  • 牛奶
    160 克
  • 1 茶匙
  • 切段,(約 5 公分)
    100 克
  • 花枝 切條
    140 克
  • 蝦仁 去腸泥,洗淨
    80 克
  • 韓式泡菜 切條
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,斜切薄片
    20 克
  • 新鮮青辣椒 (optioneel)
    20 克
沾醬
  • 醬油
    2 大匙
  • 烏醋
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 切片
    1 大匙
  • 蒜頭 切片
    ½ 茶匙
煎餅
  • 香油

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 649.3 mg
Eiwitten 10.1 g
Calorieën 803.3 kJ / 192 kcal
Vetten 2.8 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 30.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...