Apparaten en accessoires
苦瓜封肉
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 人份
Ingrediënten
-
豬肉 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約30分鐘400 克
-
蔭瓜 略為切碎30 克
-
蠔油2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
苦瓜 切圈(高約2公分),去內膜400 克
-
醬油2 茶匙
-
蔭豆豉 拍扁1 茶匙
-
水500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
20.2 g
Calorieën
1048.7 kJ /
250.9 kcal
Vetten
14.8 g
Vezels
3.4 g
Koolhydraten
9.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
春季食療
8 recepten
Taiwan
Taiwan