和風蒸鮭魚

和風蒸鮭魚

4.9 16 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鮮鮭魚片 (每片約200克,厚約2公分)
    2 片
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 芹菜 取莖,切段
    2 根
  • 切絲
    2 枝
  • 乾香菇 泡軟,切絲
    2 朵
  • 洋蔥 切絲
    20 克
  • 李型番茄 切半
    6 顆
  • 味醂
    2 茶匙
  • 清酒
    2 茶匙
  • 日式醬油
    2 大匙
  • 烹大師鰹魚粉 (optioneel)
    ½ 茶匙
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 23 g
Calorieën 1180 kJ / 282 kcal
Vetten 19 g
Vezels 0.756 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...