冬瓜燒豆皮

冬瓜燒豆皮

4.3 11 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 15 克
  • 切片
    10 克
  • 新鮮香菇 切片
    3 朵
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    15 克
  • 紅糖
    5 克
  • 醬油
    30 克
  • 冬瓜 去皮,切大塊(約5公分)
    500 克
  • 新鮮豆腐皮 切塊
    2 塊
  • 50 克
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 芹菜 取莖,切末
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 3.226 g
Calorieën 303 kJ / 72 kcal
Vetten 4.191 g
Vezels 1.788 g
Koolhydraten 6.066 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...