沙茶牛肉燴飯

沙茶牛肉燴飯

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 牛肉片
    350 克
  • 素蠔油
    3 茶匙
  • 米酒
    3 大匙
  • 沙茶醬
    1 茶匙
  • (含煮飯和料理用)
    1250 克
  • 白米 洗淨,瀝乾
    300 克
  • 20 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 切段
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    5 克
  • 沙茶醬 依個人口味調整
    1 - 1 ½ 茶匙
  • 空心菜 切段(約4公分)
    200 克
  • ¼ 茶匙
  • 太白粉 (optioneel) 與20克水混合成太白粉水
    2 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 24.9 g
Calorieën 2675 kJ / 640 kcal
Vetten 27.5 g
Vezels 2.2 g
Koolhydraten 72.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...