客家腐乳醬蒸魚片

客家腐乳醬蒸魚片

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
2 人份

Ingrediënten

  • 鱸魚 (約400克),只取魚身,切片
    1 隻
  • 蒜頭
    2 粒
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切丁
    5 克
  • 切絲
    1 根
  • 豆腐乳 (約20克)
    2 塊
  • 1 茶匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 600 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 22.8 g
Calorieën 726 kJ / 173 kcal
Vetten 5.6 g
Vezels 0.4 g
Koolhydraten 3.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...