Apparaten en accessoires
客家腐乳醬蒸魚片
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
2 人份
Ingrediënten
-
鱸魚 (約400克),只取魚身,切片1 隻
-
蒜頭2 粒
-
薑10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切丁5 克
-
蔥 切絲1 根
-
豆腐乳 (約20克)2 塊
-
糖1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
水600 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
22.8 g
Calorieën
726 kJ /
173 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
3.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚美饌
90 recepten
Taiwan
Taiwan