Apparaten en accessoires
鮮蝦煎蛋餅
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
30 塊
Ingrediënten
-
白色鷹嘴豆100 克
-
蔥 切碎100 克
-
新鮮巴西利 只取葉子5 枝
-
水320 克
-
麵粉100 克
-
泡打粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
蝦仁130 克
-
橄欖油 油炸用
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 塊
Eiwitten
2 g
Calorieën
160 kJ /
38 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
歡樂派對
10 recepten
Taiwan
Taiwan