鮮蝦煎蛋餅

鮮蝦煎蛋餅

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
30 塊

Ingrediënten

  • 白色鷹嘴豆
    100 克
  • 切碎
    100 克
  • 新鮮巴西利 只取葉子
    5 枝
  • 320 克
  • 麵粉
    100 克
  • 泡打粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 蝦仁
    130 克
  • 橄欖油 油炸用

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 塊

Eiwitten 2 g
Calorieën 160 kJ / 38 kcal
Vetten 2 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...