Apparaten en accessoires
酒香鹹豬肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 48u. 50min
4 人份
Ingrediënten
醃料
-
花椒粒1 大匙
-
整粒黑胡椒1 大匙
-
蒜頭4 粒
-
高梁酒3 大匙
-
糖1 茶匙
-
鹽2 茶匙
-
帶皮五花肉 (厚度約2.5公分),清洗後擦乾水分300 克
沾醬
-
蒜頭5 粒
-
米醋1 大匙
-
蒜苗 切片2 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
12.1 g
Calorieën
1388 kJ /
332 kcal
Vetten
28 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
7.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
熱炒排行榜
11 recepten
Taiwan
Taiwan