酒香鹹豬肉

酒香鹹豬肉

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 48u. 50min
4 人份

Ingrediënten

醃料
  • 花椒粒
    1 大匙
  • 整粒黑胡椒
    1 大匙
  • 蒜頭
    4 粒
  • 高梁酒
    3 大匙
  • 1 茶匙
  • 2 茶匙
  • 帶皮五花肉 (厚度約2.5公分),清洗後擦乾水分
    300 克
沾醬
  • 蒜頭
    5 粒
  • 米醋
    1 大匙
  • 蒜苗 切片
    2 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 12.1 g
Calorieën 1388 kJ / 332 kcal
Vetten 28 g
Vezels 2.8 g
Koolhydraten 7.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...