Apparaten en accessoires
五香燒肉
Voorbereiding. 9u.
Totaal 9u. 10min
600 克
Ingrediënten
五香粉
-
花椒粒2 茶匙
-
八角3 顆
-
小茴香籽2 茶匙
-
1 大匙 肉桂粉肉桂棒 (直徑約0.5公分)2 根
-
丁香6 粒
港式燒肉
-
帶皮五花肉 (約600克),切成大小約10x15公分1 塊
-
鹽2 茶匙
-
細砂糖1 大匙
-
粗鹽2 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 600 克
Eiwitten
87 g
Calorieën
9865 kJ /
2358 kcal
Vetten
220.2 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
超人氣港式點心
11 recepten
Taiwan
Taiwan