川味口水雞

川味口水雞

3.9 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 人份

Ingrediënten

  • 米酒
    15 克
  • 切段(約5公分)
    15 克
  • 略拍碎
    15 克
  • 去骨雞腿排
    400 克
  • 530 克
  • 花生醬
    2 大匙
  • 冰糖粉
    2 茶匙
  • 白醋
    1 ½ 大匙
  • 香油
    2 茶匙
  • 醬油
    2 大匙
  • 紅辣椒油
    1 茶匙
  • 花椒粉
    1 ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 白芝麻醬
    2 大匙
  • 小黃瓜 切絲
    50 克
  • 無鹽烤花生 拍碎
    30 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1049.2 mg
Eiwitten 41.7 g
Calorieën 3704.4 kJ / 886.2 kcal
Vetten 64.7 g
Vezels 7.1 g
Verzadigd vet 192.6 g
Koolhydraten 32.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...