咖哩筍丁豬肉水餃

咖哩筍丁豬肉水餃

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
30 個

Ingrediënten

  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    80 克
  • 切塊(約2公分)
    30 克
  • 20 克
  • 咖哩粉
    2 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 熟竹筍 切小丁(約0.5公分)
    120 克
  • 切蔥花
    25 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 3 大匙
  • ¾ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 豬絞肉
    300 克
  • 水餃皮
    30 張

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 個

Eiwitten 2.6 g
Calorieën 230.2 kJ / 55.1 kcal
Vetten 2.3 g
Vezels 0.4 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...