Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 蒜頭
- 20 克 油
- 20 克 油蔥酥
- ½ 茶匙 米酒
- ½ 茶匙 白胡椒粉
-
300
克 在來米, 洗淨、瀝乾
of 300 克 白米, 洗淨、瀝乾 - 80 克 肝腸, 切片(厚度約0.5公分)
- 80 克 肝腸, 切片(厚度約0.5公分)
- 750 克 水 (含料理和蒸煮用水)
- 新鮮香菜, 少許,切碎,裝飾用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2060 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 1.3 g