Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 克 乾燥牛肝菌
- 30 克 水
- 100 克 新鮮蘑菇 ,切薄片
- 50 克 奶油 (冷藏),切塊
- 60 克 紅蔥頭 ,對切
- 120 克 白酒
- 200 克 雞高湯
- 125 克 鮮奶油
- 25 克 麵粉
- ¼ - ½ 茶匙 鹽
- 2 小撮 黑胡椒粉
- Voeding
- per 1 整份食譜
- Calorieën
- 3309 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 49 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 1636 mg