Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 油
- 10 克 乾香菇 ,泡軟,切絲
- 120 克 芋頭 ,去皮,切條(約0.5公分)
- 350 克 水
- 1 ½ 大匙 醬油
- 2 大匙 油蔥酥
- 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 150 克 米粉 (純米),泡軟,瀝乾
- 60 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- 60 克 韭菜 ,切段(約3公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1255.2 kJ / 300.3 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 4 g