竹筍雞肉煲飯

竹筍雞肉煲飯

4.4 8 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 25min
4 人份

Ingrediënten

  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 紅蘿蔔 切丁
    130 克
  • 20 克
  • 乾香菇 泡軟,切丁
    10 克
  • 熟竹筍 切丁
    170 克
  • 蠔油
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 白米,任一種類 洗淨,浸泡1小時
    150 克
  • 去皮雞胸肉 切小塊
    100 克
  • 雞高湯
    130 克
  • 1000 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 10.6 g
Calorieën 1054 kJ / 252 kcal
Vetten 5.9 g
Vezels 2.9 g
Koolhydraten 39.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...