板豆腐蒸蛋

板豆腐蒸蛋

3.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 3 顆
  • 1 茶匙
  • 紅蘿蔔 切絲
    30 克
  • 10 克
  • 新鮮香菇 切絲
    2 朵
  • 清酒
    1 大匙
  • 日式醬油
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 板豆腐 擠乾水分,切塊(約1公分)
    200 克
  • 甜豌豆
    8 片
  • 玉米粒
    10 克
  • 600 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 9.798 g
Calorieën 595 kJ / 142 kcal
Vetten 8.013 g
Vezels 0.654 g
Koolhydraten 6.645 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...