Apparaten en accessoires
板豆腐蒸蛋
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
蛋3 顆
-
糖1 茶匙
-
紅蘿蔔 切絲30 克
-
油10 克
-
新鮮香菇 切絲2 朵
-
清酒1 大匙
-
日式醬油2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
板豆腐 擠乾水分,切塊(約1公分)200 克
-
甜豌豆8 片
-
玉米粒10 克
-
水600 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
9.798 g
Calorieën
595 kJ /
142 kcal
Vetten
8.013 g
Vezels
0.654 g
Koolhydraten
6.645 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
清爽料理吃一夏
10 recepten
Taiwan
Taiwan
餐桌上的保養術
10 recepten
Taiwan
Taiwan