板豆腐蒸蛋
TM31 TM5 TM6

板豆腐蒸蛋

3.5 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 顆 蛋
  • 1 茶匙 糖
  • 30 克 紅蘿蔔, 切絲
  • 10 克 油
  • 2 朵 新鮮香菇, 切絲
  • 1 大匙 清酒
  • 2 茶匙 日式醬油
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 200 克 板豆腐 ,擠乾水分,切塊(約1公分)
  • 8 片 甜豌豆
  • 10 克 玉米粒
  • 600 克 水

Voeding
per 1 人份
Calorieën
595 kJ / 142 kcal
Eiwitten
9.798 g
Koolhydraten
6.645 g
Vetten
8.013 g
Vezels
0.654 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten