蕃茄蛋包飯

蕃茄蛋包飯

4.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 人份

Ingrediënten

  • 2 顆
  • 牛奶
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    100 克
  • 1100 克
  • 紅蘿蔔 切大塊
    40 克
  • 洋蔥 切大塊
    50 克
  • 培根片 切小片
    100 克
  • 油 (optioneel)
    10 克
  • 新鮮鳳梨 切厚片
    70 克
  • 番茄 切丁
    50 克
    50 克 李型番茄, 切丁
  • 番茄醬 可多備一些
    50 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 18.6 g
Calorieën 2113 kJ / 505 kcal
Vetten 22.8 g
Vezels 2.2 g
Koolhydraten 58.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...