Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 顆 蛋
- 50 克 牛奶
- ¼ 茶匙 鹽
- 100 克 白米, 洗淨、瀝乾
- 1100 克 水
- 40 克 紅蘿蔔, 切大塊
- 50 克 洋蔥, 切大塊
- 100 克 培根片, 切小片
- 10 克 油 (optioneel)
- 70 克 新鮮鳳梨, 切厚片
-
50
克 蕃茄, 切丁
of 50 克 小蕃茄, 切丁 - 50 克 蕃茄醬, 可多備一些
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2113 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 58.2 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 2.2 g