Apparaten en accessoires
炒青木瓜絲
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
青木瓜 去皮,去籽,切細絲200 克
-
油10 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲30 克
-
新鮮黑木耳 切絲50 克
-
糖½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
檸檬汁1 茶匙
-
鹽味烤花生 稍微拍碎30 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
414.6 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
734.3 kJ /
175.5 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
6.1 g
Verzadigd vet
5890.8 g
Koolhydraten
16.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
74 recepten
Taiwan
Taiwan