炒青木瓜絲

炒青木瓜絲

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 青木瓜 去皮,去籽,切細絲
    200 克
  • 10 克
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    30 克
  • 新鮮黑木耳 切絲
    50 克
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 檸檬汁
    1 茶匙
  • 鹽味烤花生 稍微拍碎
    30 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 414.6 mg
Eiwitten 5.3 g
Calorieën 734.3 kJ / 175.5 kcal
Vetten 10.9 g
Vezels 6.1 g
Verzadigd vet 5890.8 g
Koolhydraten 16.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...