奶醬蘑菇豬肉丸

奶醬蘑菇豬肉丸

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 洋蔥
    40 克
  • 豬絞肉
    120 克
  • ¼ 茶匙
  • 10 克
  • 蘑菇 切片(約0.5公分)
    80 克
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    40 克
  • 地瓜 切塊(約2公分)
    80 克
  • 豆漿
    120 克
  • 起士
    1 片

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 8.8 g
Calorieën 611 kJ / 146 kcal
Vetten 14.3 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 3.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...