Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 紫洋蔥 ,切絲(約0.1公分)
-
30
克 白葡萄酒醋
of 40 克 蘋果醋 - 10 克 新鮮巴西利 ,只取葉子
- 50 克 特級初榨橄欖油
- 40 克 檸檬汁
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 500 克 水
- 150 克 綜合甜椒 (紅、黃皆可),切片
- 500 克 草蝦仁 ,去腸泥
- 1 顆 檸檬 ,切片
- 200 克 蘋果 ,去核、切片
- 200 克 小蕃茄 , 對半切
-
150
克 芝麻葉 ,切段(約3公分)
of 150 克 蘿蔓生菜 ,切段(約3公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 676 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 9.1 g
- Vezels
- 2.4 g