椒麻大薄片

椒麻大薄片

4.8 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 紫洋蔥
    150 克
  • 冰水
    1000 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒
    15 克
  • 紅蔥頭
    20 克
  • 魚露
    2 大匙
  • 檸檬汁
    2 大匙
  • 白醋
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 花椒油
    1 大匙
  • 花椒粉
    ¼ - ½ 茶匙
  • 1000 克
  • 豬五花火鍋肉片 切片(長約5公分)
    300 克
  • 香菜 切碎
    15 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 65 mg
Eiwitten 15.8 g
Calorieën 1200.7 kJ / 287.3 kcal
Vetten 19.3 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 43.8 g
Koolhydraten 12.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...