Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 克 紫洋蔥
- 1000 克 冰水
- 20 克 蒜頭
- 15 克 新鮮紅辣椒
- 20 克 紅蔥頭
- 2 大匙 魚露
- 2 大匙 檸檬汁
- 1 大匙 白醋
- 1 大匙 糖
- 1 大匙 花椒油
- ¼ - ½ 茶匙 花椒粉
- 1000 克 水
- 300 克 火鍋五花肉片 ,切片(長約5公分)
- 15 克 香菜 ,切碎
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1200.7 kJ / 287.3 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 43.8 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 65 mg