Apparaten en accessoires
金沙花椰海鮮燒
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
鹹蛋2 顆
-
蒜頭20 克
-
沙拉油20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片1 根
-
花枝 切塊(約3公分)200 克
-
草蝦 開背、去腸泥8 隻
-
米酒2 大匙
-
蠔油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
綠色花椰菜 切小朵250 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
13.5 g
Calorieën
921 kJ /
220 kcal
Vetten
16.4 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
6.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
快速晚餐
10 recepten
Taiwan
Taiwan