金沙花椰海鮮燒

金沙花椰海鮮燒

4.8 12 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 鹹蛋
    2 顆
  • 蒜頭
    20 克
  • 沙拉油
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    1 根
  • 花枝 切塊(約3公分)
    200 克
  • 草蝦 開背、去腸泥
    8 隻
  • 米酒
    2 大匙
  • 蠔油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • 綠色花椰菜 切小朵
    250 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 13.5 g
Calorieën 921 kJ / 220 kcal
Vetten 16.4 g
Vezels 1.7 g
Koolhydraten 6.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...