Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 西洋芹, 去皮、切段
- 50 克 洋蔥, 切塊
- 2 顆 牛蕃茄 (約250克),切塊
- 10 克 油
- 15 克 蔥, 切段
- 400 克 薄鹽鯖魚, 去頭尾、切段(約5公分)
- 100 克 水
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 義大利綜合香料
- 100 克 蕃茄醬
- ¼ 茶匙 鹽, 依個人喜好調整
- 1 茶匙 糖
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1279 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 26.1 g
- Vezels
- 0.8 g