Apparaten en accessoires
木耳玉米雞肉水餃
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
30 個
Ingrediënten
-
薑 切塊(約2公分)20 克
-
米酒1 大匙
-
水1 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約1公分)350 克
-
純芝麻油20 克
-
蔥 切蔥花30 克
-
新鮮黑木耳 切丁(約1公分)75 克
-
玉米粒100 克
-
水餃皮30 張
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 個
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
226 kJ /
54 kcal
Vetten
1.9 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
餃子館在我家
11 recepten
Taiwan
Taiwan