木耳玉米雞肉水餃

木耳玉米雞肉水餃

2.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
30 個

Ingrediënten

  • 切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 去骨去皮雞腿肉 切塊(約1公分)
    350 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • 切蔥花
    30 克
  • 新鮮黑木耳 切丁(約1公分)
    75 克
  • 玉米粒
    100 克
  • 水餃皮
    30 張

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 個

Eiwitten 2.8 g
Calorieën 226 kJ / 54 kcal
Vetten 1.9 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 6.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...