Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 克 新鮮鮭魚片 ,切塊(約2公分)
- ¾ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 蒔蘿
- 10 克 奶油
- 80 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 150 克 水
- 150 克 牛奶
- 200 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約2公分)
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約1.5公分)
- 100 克 西洋芹 ,切塊(約1公分)
- 50 克 鮮奶油
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1153.5 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 2 g