Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
獅子頭
- 5 克 薑, 切片
- 1 根 蔥白, 切段
- 6 粒 新鮮荸薺
- 250 克 豬絞肉
- 30 克 板豆腐, 擠乾水份,切塊
- 1 顆 蛋白
- 1 大匙 醬油
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 大匙 芝麻油
- 1 大匙 米酒
- 1 ½ 大匙 太白粉
- 油, 少許,塗抹用
滷白菜
- 10 克 油
- 150 克 紅蘿蔔, 切片
- 2 根 蔥, 切段
- 5 克 薑, 切片
- 10 克 乾香菇, 泡軟,切絲
- 500 克 大白菜, 切段(約5公分)
- 300 克 雞高湯
- 1 大匙 醬油
- ¼ 茶匙 鹽, 依個人喜好調整
- ½ 茶匙 烏醋, 依個人喜好調整
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1111 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 19.6 g
- Vezels
- 0.8 g