Apparaten en accessoires
苦瓜黃豆排骨湯
Voorbereiding. 5min
Totaal 5u. 5min
4 人份
Ingrediënten
-
水 (含川燙和料理用)2000 克
-
排骨550 克
-
薑 切片10 克
-
榨菜 切片20 克
-
米酒40 克
-
乾燥黃豆 浸泡4小時,瀝乾60 克
-
苦瓜 切塊(約3公分)200 克
-
鹽1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
31 g
Calorieën
1962 kJ /
469 kcal
Vetten
35 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
三高族怎麼吃
10 recepten
Taiwan
Taiwan