粉蒸肉

粉蒸肉

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 50min
6 人份

Ingrediënten

蒸肉粉
  • 短梗米 洗淨,用布吸乾水份
    150 克
粉蒸肉
  • 帶皮五花肉 切片(厚約5公分)
    500 克
  • 八角
    2 粒
  • 乾辣椒 拍碎
    4 根
  • 米酒
    1 茶匙
  • 豆腐乳
    2 大匙
  • 甜麵醬
    1 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 細砂糖
    1 茶匙
  • 辣豆瓣醬
    1 茶匙
  • 1000 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 9.2 g
Calorieën 1680 kJ / 401 kcal
Vetten 30 g
Koolhydraten 23.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...